Adventure Academy

Adventure Academy

Lördag kl. 16.35-17.30 Allemansrätten. Föreläsare: Cajsa Rännar
Söndag kl. 12.35-14.00 Äventyrspresentationer av eleverna på Adventure Academy. Föreläsare: Elever i Adventure Academy 2019

Adventure Academy är en unik äventyrsutbildning som ger deltagarna rätt förutsättningar och kunskap inom friluftsliv för att våga ta steget och genomföra sina egna drömäventyr. Eleverna får bland annat lär sig projektledning, de får praktisk kunskap inom friluftsliv, ett gediget nätverk av äventyrare samt en vecka där de, under kontrollerade former, får testa sina gränser för att ytterligare bygga upp sin säkerhet i att hantera olika situationer som de kan komma att ställas inför.

Som en del av detta får eleverna presentera sina äventyr på scenen inför publik för att på så sätt kunna sätta ord på de äventyr som de kommer genomföra i sommar. I år kommer det vara äventyr med många olika inriktningar, där allt ifrån ensamlöpning runt Gotland och familjeäventyr med små barn till turskidor i Sarek och paddling över Ålands hav finns representerat.

Låt dig inspireras till att vidga din egen comfort zone och våga testa dina gränser genom att lyssna på eleverna på Adventure Academy!

Läs mer om Adventure Acadmey på www.adventureacademy.se och följ dem på Instagram @adventureacademyeurope