bushcraft

Bushcraft flyttar in i mässhallarna

Explore Outdoors utomhusområdet Bushcraft, där fokus ligger på det mer rustika friluftslivet, flyttar in i värmen i mässhallarna.

Bushcraft – konsten att överleva och leva i vildmarken. Friluftsliv hardcore-style helt enkelt. Konceptet blir allt mer populärt i Sverige och för andra året i rad finns ett eget område dedikerat till det på Explore Outdoor. En nyhet för i år är att området flyttar in i värmen i mässhallarna.På så sätt blir det en del av konceptet och mer lättillgängligt för alla besökare. 
 
För att inte tappa känslan av vildmark och friluftsliv kommer mycket krut läggas på att skapa en så genuin utomhuskänsla som möjligt. Lugnt, friskt och vackert. Så vare sig du är van vid Bushcraft eller helt ny till ämnet kan du svänga förbi och slappna av i vårt utomhusområde, inomhus.

Vad händer på området?
På Bushcraft-området kommer det bland annat att hållas föreläsningar och workshops om gammal skogsleverne-kunskap. Du kommer kunna lära dig om olika eldtekniker, att tälja i trä och hur du slår dina egna rep samt vad du ska göra om du går vilse i skogen.